Top carti care determina copilul sa mearga la olita. Cum ii ajutam pe copii sa renunte la pampers?

5/5

Iata mai jos ce le citim copiilor pentru a-i incuraja sa renunte la pampers si sa foloseasca olita.

Pret: 54 lei 45 lei
Click aici pentru a cumpara.

Iata ce spun mamicile despre cartea Conni si olita: “Cartea care a determinat copilul sa faca la olita desi eu inca nu voiam, nu o consideram pregatita. Chiar face minuni la copiii care se lasa influentati de carti. Desi face de ceva timp la olita, tot o citeste cu drag, inclusiv cand e PE olita. Conni si olita – 2 ani si 4 luni”

Nu este deloc usor sa inveti un copil cum sa foloseasca toaleta, asa cum poate sa dea marturie orice parinte. Dar, cu ajutorul acestei carti (Imprieteneste-l cu olita) din seria GHIDURILE USBORNE PENTRU PARINTI, totul va deveni mai simplu, mai putin stresant si – de ce nu? – chiar un pic amuzant.
Autoarea a combinat cu maiestrie informatiile stiintifice de ultima ora, strategiile de success recomandate de cei mai mari specialisti in puericultura cu sfaturi de bun-simt si sugestii amuzante care se vor dovedi, fara indoiala, un ajutor pretios pe drumul de la scutec la olita.

Distribuie
ARTICOLE RECENTE
Magazine partenere
Cumpara si tu si poti beneficia de
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Subscribe to my Channel
Scroll to Top