Despre mine

Eu sunt Oana si inca din copilarie imi placea sa vad oamenii zambind, gustand din prajiturile pregatite cu multa dragoste de catre mine. In continuare este un mod de a ma relaxa pregatind ceva dulce pentru familie si prieteni.

Familia este foarte importanta pentru mine. Sotul si fetita mea sunt epicentrul inspiratiei pentru retetele pe care le pregatesc cu drag. Inca de cand a aparut Emma, fetita noastra, am inceput sa studiez despre:

Diversificare clasica vs. autodiversificare (diversificare naturala)

Din fericire, totul a venit de la sine, insa dupa ce am inceput diversificarea, gatitul s-a transformat chiar intr-o arta. Am invatat cum sa  combin alimentele astfel incat organismul nostru sa extraga cat mai multi nutrienti dar si cum sa imbini arome simple pentru a crea retete sanatoase si gustoase. Am reusit sa transform momentul mesei din ceva complicat, de care toti copiii fug, in ceva placut si plin de gust.

Fetita noastra prefera autodiversificarea (diversificarea naturala) si noi ne bucuram sa o vedem mancand cu noi la masa. Din acest motiv, o mare parte din retete se pot savura impreuna cu familia, iar mami are mai mult timp pentru ea.

Intrucat iubesc sa vad bucuria celor din jur, am dat startul acestui proiect si imi doresc sa ne bucuram impreuna de informatiile moderne despre parenting dar si de abundenta de retete pline de savoare care ii vor face pe cei mici sa iubeasca mancarea iar pe cei mari sa iubeasca momentul de liniste din timpul mesei.

Scroll to Top